Σχετικά με

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΓΚΙΝΗΣ Η εταιρεία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ δημιουργήθηκε το 1987 με έδρα την Θεσσαλονίκη από μια συγκροτημένη πλήρως επιστημονικής σύνθεσης ομάδα που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες μηχανικούς, οικονομολόγους και νομικούς με σημαντική εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κατασκευή , ανάπτυξη και διαχείριση έργων . Επιμένουμε στον άριστο σχεδιασμό, με κύρια δέσμευση τις εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες. Βασισμένοι στην εκτενή και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία , το γραφείο μας αποτελεί αξιόλογο και αξιόπιστο επαγγελματία και συνεργάτη για την ανάπτυξη του ακινήτου με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσης του.


ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών δημιουργούμε πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς. Το χαρτοφυλάκιό μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα έργων, από συγκροτήματα οικιστικών, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων, εταιρικές και βιομηχανικές μονάδες, κτίρια μικτής χρήσης.

ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΕΜΆΣ
Για Την Τεχνογνωσία, Την Αξιοποίηση Νέων Τεχνολογιών Και Υλικών Κατασκευής Και Την Εμπειρία Μας. Για Την Άριστη Επικοινωνία, Την Πλήρη Κατανόηση Των Αναγκών Σας Και Τον Σεβασμό Στις Οικονομικές Σας Δυνατότητες. Για Τη Μεγάλη Μας Διάθεση Για Συνεργασία Και Τα Υψηλά Ποιοτικά Μας Κριτήρια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και την κατασκευή κτιρίων, ο Δημήτρηs Γιαγκίνηs και ο Μιχάληs Γιαγκίνηs πολιτικοs μηχανικοs έχουν ιδρύσει την εταιρεία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την κατασκευή κτιρίων υψηλής αξίας και αισθητικής.


Με την εφαρμογή υψηλών τεχνικών γνώσεων από τα στελέχη της εταιρείας, Η εταιρεία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ είναι μια κατασκευαστική εταιρεία Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και κατασκευής κτιριακών έργων, υψηλών προδιαγραφών.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή πολυκατοικιών το 1987 γνωρίζοντας ότι κάθε κτιριακή εγκατάσταση πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει.
Ειδικευόμαστε σε κατασκευή νεόδμητης οικοδομής και στην δημιουργία έξυπνου σπιτιιού.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Με την εκτεταμένη εμπειρία μας δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής και του σχεδιασμού του κτιρίου, με αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη ποιότητα του ακινήτου.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΓΚΙΝΗΣ ΙΚΕ έχει δεσμευτεί για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με βάση την ακεραιότητα, την απόδοση, την αξία και την ικανοποίηση των πελατών μας. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρίνομαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.